Новости

Презентација Кријерног и алимни центра Економског факултета привредницима у Добоју и Прњавору

28.01.2019. 11:46

Николина Бошњак
Презентација Кријерног и алимни центра Економског факултета привредницима  у Добоју и Прњавору

Од оснивања Кријерног и алимни центра Економског факултета у Бањој Луци и креирања КАЦЕФ веб портала, активно се ради на промицији КАЦЕФ-а како провредницима, тако и свршеним студентима Економског факултета у Бањој Луци, са циљем што успјешнијег повезивања привредника и бивших и садашњих студента Економског факултета Универзитета у Бањој Луци.

Са том сврхом су на сједницама провредног савијета града Добоја и општине Прњавор одржане презентације КАЦЕФ-а истакнутим привредницима и члановима привредног савјета.

На сједници привредног савјета града Добоја, која је одржана 29.11.2018.год. представници КАЦЕФ-а су имали прилику да презентују истакнутим привредницима те општине сам КАЦЕФ и његов портал, али и програм обавезних пракси које је Економски факултет увео у наставни план и програм.

КАЦЕФ је успјешно представљен и представницима провреде општине Прњавор, 18.12.2018.год. у пуној сали Дома културе у Прњавору.

Захваљујући овим презентацијама и и директном контакту са присутнима, представници КАЦЕФ-а су добили и значајне повратне информације о вјештинама и знањима која се од будућих свршених економиста очекују на тржишту рада.

У наставку промотивне кампање очекују се презентације КАЦЕФ-а привредницима града Приједора и општина Градишка и Дервента, док би завршна манифестација и сусрет алумниста требало да се одржи поводом дана факултета на Економском факултету у Бањој Луци.