Новости

Deloitte нуди прилику за стручну праксу и запослење: IT Service Now Bootcamp и Salesforce Lab

01.06.2022. 21:19

Милан Дамјановић
Deloitte нуди прилику за стручну праксу и запослење: IT Service Now Bootcamp и Salesforce Lab

Deloitte у сардањи са Економским факултетом Универзитета у Бањој Луци, организује IT Service Now Bootcamp и Salesforce Lab, прилику за стручну праксу, и за запослење. Позивају се студенти треће и четврте године који су заинтересовани да се пријаве до 15.06.2022. године.

У потрази смо за студентима и дипломцима који су спремни за прво професионално радно искуство (по могућности завршне године bachelor и/или мастер студија)

  • Преферирани смјерови: ИТ, технолошки, економски, и слично.
  • Енергична и позитивна особа, жељна учења од колега
  • Љубитељ ИТ технологије и анализе пословања;
  • Студенти веома мотивирани за лични развој
  • Врло добро познавање енглеског језика (добро је познавати њемачки, француски, шпански, талијански, пољски, али не и обавезно, јер је наш тим међународни)
  • Више детаља на линку: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5547/IT-ServiceNow-Bootcamp-(f-m)

Пројекат под називом Salesforce Lab. Salesforce Lab је програм обуке у области ИТ консалтинга који ће учесницима пружити прилику да од најбољих Salesforce консултаната из Deloittea уче о технологији и консултантским пројектима. Ово је практична обука у којој учесници раде на пословном случају користећи врхунску технологију. Сваки модул има велико финале када учесници презентирају своје властито рјешење, што би их могло довести до сталне понуде за посао у Deloitteu као Salesforce консултант/програмер.

За Salesforce Lab можете пронаћи више детаља и пријаву на линку: https://ba.career.deloittece.com/job-posting/5498/Salesforce-Lab-Students-%E2%80%93-developers'-path-(f%2Fm).